Energiespreekuur

Meer comfort met minder energie!


Maar wat dan precies? En hoe pak je dat aan? Wie doet dat? Wat kost dat? Wat levert het me op? En vooral; hoe krijg ik waar naar mijn geld?

Om u daarbij te helpen organiseert de gemeente Kapelle een aantal spreekuren waar Energie Prestatie Coöperatief  u met deze vragen op weg helpt. Dit coöperatief bestaat uit drie Zeeuwse experts in energieprestatieverbetering van gebouwen met 10 – 20 jaar ervaring in kwaliteitsbouw, installatietechniek en duurzame energie. Tevens al 5 jaar praktijkervaring met passief bouwen, de internationale standaard als het gaat om energiezuinige gebouwen en hoog comfort.

Energie Prestatie Coöperatief stelt u de vragen die u helpen uw wensen te vertalen naar een beeld van de mogelijkheden, en het helder krijgen wat u uiteindelijk gaat doen. Welke doelen u wilt bereiken, met welk budget, en wat die opleveren voor u in comfort, uw energierekening, en toegevoegde waarde van uw huis.
 

Wilt u uw huis opknappen, (ver)bouwen of zelfs helemaal renoveren? Heeft u al gedacht aan energiebesparende maatregelen? Maar weet u nog niet precies wat u kunt doen en hoe u dit kunt aanpakken? De gemeente Middelburg geeft u graag een steuntje in de rug. De eerste tien huizenbezitters uit de gemeente die zich aanmelden, ontvangen een gratis energiespreekuur cadeau.

Gekwalificeerde adviseurs van Energieprestatieborging bespreken met u welke energiebesparende maatregelen u kunt doorvoeren in uw woning, hoe u dit aanpakt, wie dit kan, wat het kost en wat het u oplevert in wooncomfort en energierekening. De adviseurs hebben veel ervaring in onder meer kwaliteitsbouw en duurzame energie.

 


Aanmelden per e-mail; info@eprestatieborging.nl Elders op de website vindt u een lijstje met benodigde informatie die nodig is om uw vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Het verzoek is om die informatie zo volledig mogelijk mee te nemen naar het spreekuur.